Moderne, arkitekttegnede fritidsboliger i sjøkanten

Byggetrinn 5 består av to attraktive boliger helt i sjøkanten, og prosjektene legges nå ut for salg med mulighet for ferdigstillelse ila. 2021 (forutsetter signering før 1.juni 2021). Se annonse på finn.no.
 
Boligen inngår i et hytteområde som har vært utviklet over flere år. Det er p.t. bygd 11 boliger i prosjektet og disse to boligene er de siste som er planlagt utbygd. Eksisterende boligeiere er hyggelige mennesker i forskjellige aldersgrupper og det er flere som har barn i ulik alder. Her vil det være mulig å ha sosial omgang med hyggelige naboer eller alternativt trekke seg tilbake til sin private arena når man har behov for det.
Boligene er designet med store vindusflater for å gi optimale lysforhold innvendig samtidig som man utnytter maksimalt de fine utsiktsforholdene over innseilingen til Lesundet. Vi har valgt å bygge boligene i et moderne design og samtidig myke dette opp med kledning i treverk. Boligene er plasserte for å gi optimale solforhold fra de to terrassene (én sydøstvendt for morgensol, to nordvestvendt for ettermiddags/kveldssol).
Bolig er oppført i betongblokker med moderne arkitektur med flatt tak og store vinduer. Romslige, solrike terrasser som gir muligheter for å følge solen fra den står opp til den går ned i horisonten. Tomten leveres ferdig gruset og klargjort for plen/belegningsstein eller lignende. Innkjørsel gir parkeringsplass til én bil  i egen carport, med mulighet for gjesteparkering på fellesområde.
 

Beregnet boareal vil være ca. 139 m2 som bl.a. inkluderer 3 soverom, åpen stue/kjøkken-løsning med plass til spisestue, loftstue (kan brukes som gjesterom) og et romslig, flislagt bad med badstue. I tillegg kommer carport, vaskerom/grovkjøkken/bod, stor utebod og to store terrasser. Kjøkkeninnredning leveres fra Drømmekjøkkenet og kan tilpasses noe av kjøper. Baderom leveres med innredning, toalett og dusj. Vaskerom/grovkjøkken leveres med eget toalett med tilgang direkte fra carport.

 

Teknisk standard

Boligen er oppført med 250 mm isolasjon i vegger og 350 mm i tak. Vegger er kledd med gips og treverk utvendig, og OSB-plater og gips innvendig. Alle vinduer er 3-lags med u-verdi 0,85. Stue og soverom leveres med eikeparkett, mens gang, bad og vaskerom er flislagt. Gulvvarme i begge våtrom, samt inngangsparti. Lavenergi balansert ventilasjonsanlegg fra Lunos er installert i boligen.

Utbygger: Thorleif Ødegaard
6516 Kristiansund  |  92898199

thorleif.odegaard@gmail.com

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram

    Registrer deg og motta oppdateringer

    © 2023 av Skjærgårdsparken Lesund.