Moderne, arkitekttegnede fritidsboliger i sjøkanten

Byggetrinn 4 består av fem attraktive boliger helt i sjøkanten, og én legges nå ut for salg med mulighet for innflytting sommeren 2019 (forutsetter signering ila. mai). Du finner annonsen for de som er til salgs med visningstidspunkter på finn.no
 
Boligen inngår i et hytteområde som har vært utviklet over flere år. Det er p.t. bygd 11 boliger i prosjektet og det er ytterligere planlagt 2 boliger til. Eksisterende boligeiere er hyggelige mennesker i forskjellige aldersgrupper og det er flere som har barn i ulik alder. Her vil det være mulig å ha sosial omgang med hyggelige naboer eller alternativt trekke seg tilbake til sin private arena når man har behov for det.
Boligene er designet med store vindusflater for å gi optimale lysforhold innvendig samtidig som man utnytter maksimalt de fine utsiktsforholdene over innseilingen til Lesundet. Vi har valgt å bygge boligene i et moderne design og samtidig myke dette opp med kledning i treverk. Boligene er plasserte i en nord-syd akse som gir optimale solforhold fra de tre terrassene (én østvendt for morgensol, to vestvendt for ettermiddags/kveldssol).
Bolig er oppført i reisverk med moderne arkitektur med flatt tak og store vinduer. Romslige, solrike terrasser som gir muligheter for å følge solen fra den står opp til den går ned i horisonten. Tomten leveres ferdig gruset og klargjort for plen/belegningsstein eller lignende. Innkjørsel gir parkeringsplass til 2 biler hvorav den ene kan parkeres i egen carport.
 

Beregnet boareal vil være ca. 115 m2 som bl.a. inkluderer 3 soverom, åpen stue/kjøkken-løsning, og et romslig, flislagt bad. I tillegg kommer carport, stor utebod og tre store terrasser. Kjøkkeninnredning leveres fra Drømmekjøkkenet og kan tilpasses noe av kjøper. Baderom leveres med innredning, toalett og dusj. Vaskerom leveres med eget toalett med tilgang direkte fra carport.

 

Teknisk standard

Boligen er oppført med 250 mm isolasjon i vegger og 350 mm i tak. Vegger er kledd med gips og treverk utvendig, og OSB-plater og gips innvendig. Alle vinduer er 3-lags med u-verdi 0,85. Stue og soverom leveres med eikeparkett, mens gang, bad og vaskerom er flislagt. Gulvvarme i begge våtrom, samt inngangsparti. Lavenergi balansert ventilasjonsanlegg fra Lunos er installert i boligen.

Utbygger: Thorleif Ødegaard
6516 Kristiansund  |  928-98-199

thorleif.odegaard@gmail.com

    • Facebook
    • YouTube
    • Instagram

    © 2023 av Skjærgårdsparken Lesund.

    Registrer deg og motta oppdateringer