top of page

Moderne, arkitekttegnede fritidsboliger i sjøkanten

 
Boligene inngår i et hytteområde som har vært utviklet over flere år. Det er p.t. bygd 13 boliger i prosjektet og disse to boligene er de siste som er planlagt utbygd. Eksisterende boligeiere er hyggelige mennesker i forskjellige aldersgrupper og det er flere som har barn i ulik alder. Det har de siste to årene blitt investert i opparbeidelse av hyggelige fellesarealer. Her vil det være mulig å ha sosial omgang med hyggelige naboer eller alternativt trekke seg tilbake til sin private arena når man har behov for det.
Boligene er designet i moderne arkitektur med flatt tak if store vindusflater for å gi optimale lysforhold innvendig samtidig som man utnytter maksimalt de fine utsiktsforholdene over innseilingen til Lesundet. Boligene er bygd i et moderne design og samtidig myket opp med kledning i treverk. Romslige, solrike terrasser som gir muligheter for å følge solen fra den står opp til den går ned i horisonten. Boligene er plasserte for å gi optimale solforhold fra de to terrassene (én sydøstvendt for morgensol, to nordvestvendt for ettermiddags/kveldssol).
 

Boligene i fase 5 inkluderer 4 soverom, åpen stue/kjøkken-løsning med plass til spisestue, loftstue (kan brukes som gjesterom) og et romslig, flislagt bad. I tillegg kommer carport, vaskerom/ grovkjøkken/bod, stor utebod og tre store terrasser. Kjøkkeninnredning leveres med normalt god kvalitet og hvitevarer fra Bosch. Baderom leveres med innredning, toalett og dusj. Vaskerom/grovkjøkken leveres med eget toalett med tilgang direkte fra carport.

bottom of page